Zoekmachine Optimalisatie Spam Dryshield 1-2DRY okselpads

Dryshield, want transpireren doen we toch allemaal? Is de opening van de Dryshield 1-2DRY okselpads website. Sinds enkele maanden is er een strijd aan de gang om de zwetende medemens aan ons te binden. Sweatex is de markt aan het bestormen met een revolutionair product en de concurrenten proberen daarop mee te liften. Wat is er niet makkelijker dan iemand anders al het promotiewerk te laten doen?!

Als we vervolgens gaan kijken naar de website van dryshield dan zien we daar toch iets dat in de ogen van google gezien wordt als spam.

Keyword Stuffing

Overmatig gebruik van keywords in metadata maar nog veel leuker zijn deze kenmerken

Keywords Dryshield

zweten, zweetprobleem, zweter, zweetoksels, zweetlichaam, okseltranspiratie, zweetoverlast, zweetlucht, zweetklieren, zweet, overmatig zweten, heel erg zweten, ontzettend zweten, zweetoplossing, oplossing voor zweten, doorlekken, natte okselplekken, transpireren, overmatig transpireren, zweetplekken, oksellucht, vochtplekken, transpiratievlekken, stinkende oksels, okselzweet, droge oksels, weg met de natte plekken, zweet absorberen, gele plekken, presentatie vrees, inspanning, stinken, deodorant, overhemden, lekken, luchtjes, verschonen, droog scherm, t-shirts, inlegkruisje, maandverband, overhemden, shirts, transpiratie, natte plekken in je shirt, schoenzooltjes, zweetvoeten, stomerijkosten, uniformen, besparen op je stomerij, sportkleding, kleding voor het sporten, sportieve anti zweet kleding, hyper hydrosis, zweet patiënten, organisaties voor hyper hydrosis, sweatex, dryshield, drysjield, okselpads, okselfris, okselvocht, inlegkruisje tegen zwetende oksels, heavy zweter, transpiratie plekken, anti zweetkleding, genante zweetplekken, club voor mensen met zweetproblemen, sweatex, deodorant, fa, oxl pads, okselpads, oxl, sweetex, swetex, sweatex.

In de footer van de pagina hebben ze al deze kenmerken geplaatst in dezelfde kleur als de achtergrond. Druk maar eens op "Control A" om de tekst te selecteren en bekijk de onderkant van de website maar eens. Dit vind Meneer google niet echt goed dus dat betekend dat we deze website gaan aanmelden als spam via Google Spam Reporter

Zelfs op de website van blueberry staat een verborgen link naar Dryshield 1-2DRY okselpads. De maker van de website zover ik het kan zien. Zou dit een standaard functionaliteit zijn in hun CMS?

Aangezien ze de site aangepast hebben hier maar vast een screenshot van de dryshield website.

dryshield

Overmatig zweten

Alle mensen die last hebben van overmatig zweten kunnen hun  okselpads bestellen bij Sweatex